Over Schoo & Huisman advocaten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mr. W. Schoo (Willem) is ruim 20 jaar advocaat en gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdrecht. Volwassenen staat hij bij als zij voor de politierechter moeten verschijnen als wel voor de meervoudige strafkamer. Ook staat hij volwassenen bij als zij hun rijbewijs, auto of andere voor beslag vatbare zaken van justitie terug willen. Minderjarigen staat hij zowel in strafzaken als in civiele kwesties (ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing) bij.

Daarnaast houdt hij zich bezig met zaken als u problemen heeft met de overheid en wel in de ruimste zin van het woord of uw huurbaas, eveneens in de ruimste zin van het woord.

Voorts treedt hij voor Nederlandse bouwondernemers op, maar ook voor Duitse bouwondernemers die hier in Nederland in rechte zijn betrokken of hier in Nederland iemand in rechte willen betrekken. Hij is de Duitse taal goed machtig.

foto

mr. P.T. Huisman (Piet) is bijna 20 jaar advocaat en eveneens gespecialiseerd in het strafrecht en heeft daarnaast veel kennis van BOPZ zaken en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Ook als u problemen heeft met de gemeente of een andere overheidsinstantie, kan hij u van dienst zijn.

Verder houdt hij zich bezig met echtscheidingen en zaken die daaruit voortvloeien als omgang, (kinder)alimentatie en verdeling/verrekening van de huwelijkse gemeenschap.

Hij spreekt uitstekend Duits en goed Frans en Engels.

paul

mr. P.N. Huisman (Paul) houdt zich voornamelijk bezig met en heeft zich gespecialiseerd in het bestuursrecht en sociale zekerheidsrecht.

Ook is hij gespecialiseerd in het huurrecht en verbintenissenrecht.

Voor diverse bedrijven en particulieren incasseert hij hun vorderingen.

Vanwege zijn Duitse achtergrond staat hij ook Duitse ondernemers en particulieren bij. Hij spreekt de Duitse taal vloeiend.